Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
69 km
Polazna lokacija
Garešnica, Trg hrvatskih branitelja
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
476+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Memorijalna biciklijada 2023.

MEMORIJALNA BICIKLIJADA

30.09.2023. (subota)
start: 10:00

Ruta: Garešnica ➡️ Marino Selo ➡️ Kip ➡️ Daruvar ➡️ Kajgana = 69 km

Biciklistička udruga "Guvernal" i Udruga hrvatskih branitelja domovinskog rata policije Garešnica organiziraju memorijalnu biciklijadu "Josip Pleša-Ivan Vezmar-Željko Ugarković-Damir Nađ" u subotu, 30.09.2023. godine.

Okupljanje biciklista je od 9:00 sati na Trgu hrvatskih branitelja, a početak u 10:00 sati od spomenika kod Policijske postaje Garešnica.

Ista se održava u sklopu 12. Sportskih susreta Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije RH (ZUHBDRP RH) koji će se održati isti dan u Garešnici.

Više od 400 policajaca, sudionika Domovinskog rata iz cijele Hrvatske, natjecat će se u malom nogometu, stolnom tenisu, streljaštvu, belotu, šahu i ribolovu.

Za sve učesnike biciklijade osigurane su majice, voda, sendviči i zahvalnice, te je organiziran zajednički ručak u mjesnom domu Kajgana.

*Osigurana je pratnja tijekom cijele rute, a biciklisti sudjeluju na vlastitu odgovornost uz pridržavanje prometnih propisa i uputa organizatora, te isti ne odgovaraju za eventualnu štetu koju vozač nanese sebi ili trećim osobama.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!