Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
33 km
Polazna lokacija
Tinjan, pod tinjanskim ladonjama
Kotizacija
7,96
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
246+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada ISAP 2022.

Internacionalni sajam pršuta ISAP u Tinjanu manifestacija je koja spaja edukaciju, degustaciju, sport, kulturu i zabavu, pa pozivamo sve ljubitelje rekracije da se 15. listopada pridruže “Biciklijadi ISAP 2022” u Tinjanu sa startom u 10 sati.

Provedite subotu 15.listopada istražujući biciklističke staze i šumske putove Općine Tinjan, obojane magičnim nijansama jeseni, a nakon tog nezaboravnog isksutva uživajte u programu, najboljim pršutima svijeta i drugim delicijama koje će biti u ponudi ISAP-a.

Okupljamo se u 9 sati pod tinjanskim ladonjama te primamo prijave do 10 sati kad starta biciklijada na kojoj će se voziti ukupno 33 kilometra.

Prijavite se online putem obrasca:
https://bit.ly/3Uy0a29
kako bi smo znali broj sudionika zbog organiziranog ručka, a kotizaciju plaćate na licu mjesta.

Cijena kotizacije za sudjelovanje je 60 kuna, a uplatom će vam biti osigurana okrjepa na stazi, zajednički ručak nakon završetka utrke te ulaznica za ISAP.

Svakako mislimo i na sigurnost, pa zato svi sudionici na biciklijadi moraju imati kacigu, pumpu za gume, rezervnu zračnicu i ispravan bicikl, uz entuzijazam i dobru volju.

Uplatom kotizacije sudionici preuzimaju punu odgovornost za moguće ozljede ili štetu koju prouzroče sebi ili trećim osobama.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!