Polazak
(petak) 16:00
Dužina rute
85 km
Polazna lokacija
Rijeka, parkiralište ispred Decathlona (Škurinje)
Kotizacija
171,21
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
266+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

OTKAZANO: Moslawine Bike Weekend listopad 2020.

Moslavina je sinonim za odlična vina, ukusna i bogata domaća jela, ugodno i domaćinsko ozračje te ljubaznost domaćina. U to smo se uvjerili na dva održana Martinjska Bike vikenda, a možete nam se pridružiti i ovog listopada na nezaboravnom biciklističkom vikendu u Moslavini.
Zajedno s dragim domaćinima Vinarijom Kašner pripremili smo vam dvije vođene MTB ture po moslavačkim vinskim cestama oko i do vrha Moslavačke gore (488 m) uz nezaobilaznu vrhunsku gastro ponudu i degustaciju moslavačkih vina.

CIJENA……………………………… 1290 kuna
CIJENA (bez transfera)………….. 990 kuna

Cijena uključuje:
– 2 x puni pansion
– degustacije po programu
– 2 vođene biciklističke ture
– licenciranog biciklističkog vodiča
– prijevoz osoba i bicikli kombijem na relaciji Rijeka – Kutina – Rijeka
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti

Mjesto polaska: Decathlon Rijeka

Vrijeme polaska: petak, 16:00

Vrijeme povratka: nedjelja, 20:00

Minimalan broj putnika: 5

Rok za prijavu: 12.10.2020.


PROGRAM

Petak, 16.10.
Polazak iz Rijeke u poslijepodnevnim satima u smjeru Zagreba do Kutine. Po dolasku u Kutinu u večernjim satima, vikend ćemo započeti uvodnom večerom i Bike burgerima, laganim druženjem i pripremom za sljedeći dan.

Subota, 17.10.
U subotu ujutro nakon doručka slijedi nam Moslavački Epic – vožnja Moslavačkom gorom kroz šumske puteve, utabane makadame i iznenađujuće singltrailove koji se sramežljivo skrivaju i samo čekaju da ih netko posjeti.

Planirana dužina rute je 50km uz očekivanih 1000 m uspona, no spremni smo stazu prilagoditi zahtjevima i spremnosti grupe. U sredini rute čeka nas okrjepa i osvježenje raznim domaćim specijalitetima, tako da odmora neće nedostajati.

Ovogodišnje biciklističko Martinje odvija se pod motom #wineafterbike stoga degustacija vina i posjet vinarijama neće biti. No nemojte se prestrašiti, degustacija neće biti SAMO dok smo na biciklima. Po završteku biciklističke ture te nakon kratke okrijepe i tuširanja, po vas će doći Škrlet Bus. Organizirano ćemo vas povesti i obići nekoliko vinarija na području Kutine i Popovače te uživati u najfinijim vinskim kapljicama Moslavine, a na svakoj postaji kušamo nezaobilazni autohtoni ponos Moslavine – Škrlet.
Nakon završene vinske turneje slijedi nam večera u Vinariji Kašner uz druženje.

Nedjelja, 18.10.
Nakon doručka, spremamo se za biciklističku turu, ali pakiramo bicikle na aute i vozila te se upućujemo u obližnje mjesto Mala Ludina, na imanje Moslavačke priče. Od tamo krećemo na biciklističku turu dugu oko 35 kilometara s oko 500 metara uspona. Po povratku s ture uživat ćemo u domaćim delicijama koje sprema imanje Moslavačka priča iz Ludine. Nakon ručka i odmora, rastanak i sretan povratak kućama.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!