Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Trajanje
2 dana
Dužina rute
60 km
Polazna lokacija
Begovo Razdolje, centar
Kotizacija
650 kn
Website
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
74+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom po oazi mira

Begovo Razdolje s 1078 metara nad morem, najviše je naselje u Republici Hrvatskoj. Malo pitoreskno goransko mjesto, smješteno na zapadnim obroncima Bjelolasice, okruženo gustom crnogoričnom šumom, zelenim livadama, šetnicama i biciklističkim stazama prava je oaza mira i rekreacije. Begovo Razdolje je kao stvoreno za bijeg od prenapučenih urbanih sredina i stresa koji nas svakodnevno okružuje.
Aktivni vikend Biciklom po oazi mira zamišljen je kao dvodnevno druženje na 2 kotača tijekom kojeg ćemo istražiti zajedno prirodne i biološke raznolikosti ovog dijela Gorskog kotara, njegove slikovite planine i tišinu stoljetnih šuma te uživati u mirisima i okusima gorja.

CIJENA: 650 kuna

Cijena uključuje:
– noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama (apartman)
– 2 vođene MTB ture
– 1 x roštilj večera
– degustacija mliječnih proizvoda
– licenciranog biciklističkog vodiča
– turističkog pratitelja
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti
– završno čišćenje i posteljinu
– turističku pristojbu

Cijena ne uključuje:
– dodatne obroke
– putno osiguranje
– osobnu potrošnju

Broj gostiju je ograničen (10 pax)!
Prijave do: 30.7.

Pridružite nam se na biciklističkom vikendu u Begovom Razdolju i nagradite se nezaboravnom goranskom avanturom na 2 kotača.

PLAN je okupiti se u subotu, 1. kolovoza u Begovom Razdolju te nakon upoznavanja krenuti na vođenu biciklističku turu oko Bjelolasice. Po povratku u Begovo Razdolje razmještaj po sobama te roštilj i druženje i odlazak na počinak. Sljedećeg jutra nakon doručka krećemo na drugu vođenu turu šumama mrkopaljskog kraja uz obilazak Matić i Vrboske poljane. Nakon ture degustacija domaćih proizvoda te rastanak.

SMJEŠTAJ je osiguran u dvokrevetnim sobama luksuzne Kuće za odmor **** Stara škola. Na raspolaganju je i opremljena kuhinja u kojoj si možete pripremiti dodatne obroke.


BICIKLISTIČKE TURE se sastoje uglavnom od makadama kroz jedinstven krajolik. Očekujte dvije ture između 40 i 60 kilometara s oko 900 – 1100 uspona. Detalje svake ture ćemo predstaviti prije polaska i prilagoditi je grupi ukoliko bude potrebno.

OPREMA koja vam je potrebna je prije svega MTB bicikl, kaciga i biciklistički ruksak s rezervnom opremom. Uzmite u obzir da vrijeme Gorskom kotaru može biti prevrtljivo – ljetne temperature se vrlo brzo mogu pretvoriti u jesenske. Poželjno je imati i dodatno putno osiguranje.

Prijave i više informacija: http://www.promotiv-turizam.hr/biciklom-po-oazi-mira-1-2-8/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!