Polazak
(subota) 09:00
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Mošćenička Draga, centar
Kotizacija
5,31
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
52+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

OTKAZANO: Biciklijada "Putevima šparoga 2020"

Biciklistička druženja na Kvarneru tradicionalno započinju u Mošćeničkoj Dragi. Treće izdanje biciklijade Putevima šparoga osim same vožnje i upoznavanja kulturno-povijesnih znamenitosti kraja pružit će vam uživanje u delicijama od divlje šparoge.
Rekreativna biciklijada Putevima šparoga će se održati u subotu, 4. travnja u Mošćeničkoj Dragi u sklopu Dana šparoga, a pokrovitelj i suorganizator biciklijade je Turistička zajednica Općine Mošćenička Draga.

Okupljanje sudionika i prijave sudionika počet će u 9:00 sati na rivi. Iz centra Mošćeničke Drage krećemo prema Mošćenicama gdje nas čeka prva okrjepa i razgled 300 godina starog Toša (mlina za masline). Nastavljamo preko Sv. Jelene u smjeru zaselaka Mihani i Grabrova nakon čega se spuštamo nazad preko Selca do cilja u Mošćeničkoj Dragi na zasluženu fritaju od šparoga u Konobi "Al ponte" s čime ćemo zaključiti ovogodišnje Puteve šparoga.

KOTIZACIJA….. 40 kn
Kotizacija uključuje:
– ručak
– degustacije
– organizaciju
– vođenje

RUTA: M. Draga - Mošćenice - Sv. Jelena - Grabrova - M. Draga
DULJINA RUTE: 20 km
UKUPNI USPON: 610 m
PODLOGA: 70% asfalt, 30% makadam

OBAVEZNA PREDPRIJAVA: http://tiny.cc/d1tujz

NAPOMENA:
Svi sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost. Dužni su poštivati prometna pravila i Zakon o sigurnosti prometa na cestama. Obavezna je kaciga i rezervna zračnica.
Organizator zadržava pravo promjene trasa. U slučaju promjene ili dopune, svi sudionici će biti pravovremeno obaviješteni.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!