Polazak
(petak) 17:00
Polazna lokacija
Rijeka, parkiralište ispred Decathlona (Škurinje)
Kotizacija
131,40
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
477+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom na Martinje 2019.

Moslavačka vinska cesta sinonim je za odlična vina, ukusna i bogata domaća jela, ugodno i domaćinsko ozračje te ljubaznost domaćina. U to smo se uvjerili prošle godine na 1. Martinjskom Bike vikendu, a možete nam se pridružiti i ovog Martinja (8. – 10.11.) na nezaboravnom biciklističkom vikendu u Moslavini. Zajedno s dragim domaćinima Vinarijom Kašner pripremili smo vam dvije vođene MTB ture po moslavačkim vinskim cestama oko i do vrha Moslavačke gore (488 m) uz nezaobilaznu vrhunsku gastro ponudu i degustaciju moslavačkih vina.

CIJENA……………………………… 990 kuna
CIJENA (s najmom e-bikea)*….1150 kuna
CIJENA (bez transfera)………….. po upitu

Cijena uključuje:
– 2 x puni pansion
– degustacije po programu
– 2 vođene biciklističke ture
– 2 dana korištenja e-bike*
– licenciranog biciklističkog vodiča
– prijevoz osoba i bicikli kombijem na relaciji Rijeka – Kutina – Rijeka
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti

Mjesto polaska: Decathlon Rijeka
Vrijeme polaska: petak, 8.11., 17:00
Vrijeme povratka: nedjelja, 10.11., 20:00
Rezervacija: zaključno do 30.10.2019.
Minimalan broj putnika: 5

Prijave i informacije na http://www.promotiv-turizam.hr/biciklom-na-martinje/


PROGRAM (8. – 10.11.)
Po dolasku u Kutinu u večernjim satima petka, upoznajemo se s našim domaćinima uz večeru dobrodošlice s autohtonim specijalitetima. Nakon večere slijedi razmještaj po sobama i noćenje.
U subotu ujutro nakon doručka krećemo na biciklističku turu po Moslavačkoj gori. Tijekom iste posjetit ćemo, jednu mladu, vinariju mladih ljudi koji pokušavaju pronaći svoje mjesto pod vinskim suncem uz nezaobilaznu degustaciju vina iz ekološke proizvodnje. Uz dobro vino idu i suhomesnate delicije koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Nakon degustacije nastavljamo vožnju u smjeru Kutine. Po završetku ture očekuje nas večera i noćenje.
Nedjeljno jutro rezervirano je za još jedan doručak i još jednu vožnju u smjeru Popovače gdje nas očekuje posjet jednom seoskom domaćinstvu i ručak s vrhunskim lokalnim delicijama. Nakon ručka vraćamo se u Kutinu i u ranim poslijepodnevnim satima se rastajemo od naših domaćina i krećemo prema Rijeci.

Ako se odlučite doći, a smatrate kako niste dovoljno kondicijski spremni, možete iznajmiti električni bicikl po izuzetno povoljnoj cijeni

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!