Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 11:00
Dužina rute
37 km
Polazna lokacija
Garešnica, Trg hrvatskih branitelja
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
605+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada i gastro-flora 2019.

Biciklistička udruga "Guvernal" u suradnji s TZ Sjeverna Moslavina organizira prvu ovogodišnju biciklijadu koja će se održati u sklopu Gastro-Flore 04.05.2019. (subota) s početkom u 11:00 sati.

Okupljanje i prijava biciklista je od 10:30 sati na Trgu hrvatskih branitelja u Garešnici.

Predviđena je cestovna ruta od 37 km na relaciji Garešnica (trg)-Kaniška Iva - Malo Vukovje - Rogoža - Kapelica - Dišnik - Garešnica (park).

Nakon biciklijade slijedi zajedničko druženje u gradskom parku uz bogat program i gastro ponudu, te podjelu raznih vrsta jela.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!