Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Mošćenička Draga, riva
Kotizacija
5,31
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
463+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada "Putevima šparoga 2019"

Biciklistička druženja na Kvarneru i ovog proljeća započinjemo u Mošćeničkoj Dragi. Drugo izdanje biciklijade Putevima šparoga osim same vožnje i upoznavanja kulturno-povijesnih znamenitosti pružit će vam još jednom uživanje u delicijama od divlje šparoge. Rekreativna biciklijada Putevima šparoga će se održati u subotu, 6. travnja u Mošćeničkoj Dragi u sklopu Dana šparoga, a pokrovitelj i suorganizator biciklijade je Turistička zajednica Općine Mošćenička Draga.

Okupljanje sudionika i prijave sudionika počet će u 9:00 sati na rivi u Mošćeničkoj Dragi dok je zajednički start predviđen u 10:00.

Iz centra Mošćeničke Drage krećemo Jadranskom magistralom u smjeru Brseča i Zagore gdje ćemo posjetiti izložbu kamenih skulptura na otvorenom poznatog akademskog kipara Ljube de Karine. Po povratku u Brseč nam slijedi degustacija specijaliteta od šparoga koja će nam jako dobro doći prije laganog uspona do Svete Jelene. Od Svete Jelene se spuštamo do uvijek atraktivnih Mošćenica te nastavljamo do cilja u Mošćeničkoj Dragi i zaslužene fritaje od šparoga s čime ćemo zaključiti ovogodišnje Puteve šparoga.

KOTIZACIJA….. 40 kn

Kotizacija uključuje:
– ručak
– degustacije
– organizaciju
– vođenje

RUTA: https://goo.gl/Fziyiw
DULJINA RUTE: 25 km
UKUPNI USPON: 450 m
PODLOGA: 100% asfalt

NAPOMENA:
Svi sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost. Dužni su poštivati prometna pravila i Zakon o sigurnosti prometa na cestama. Obavezna je kaciga i rezervna zračnica.
Organizator zadržava pravo promjene trasa, iz razloga
da promjene osiguraju sigurnost sudionika. U slučaju promjene ili dopune, svi sudionici će biti pravovremeno obaviješteni.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!