Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(petak) 20:00
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Baška, Race village
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
120+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Krk'n'Roll 2018 Night Ride

Ponavljamo prošlogodišnju noćnu idilu vožnje do mjesečevog platoa. Pogledi koji se pružaju na Bašku ostavit će vas bez daha, ako ne i uspon do vrha :) Okupljamo se u race village-u uz kratak brifing kako bismo podesili lampe i krenuli na laganu rutu od sat vremena. Radi se o opuštenoj vožnji u ugodnom društvu. U planu je ići do mjesečevog platoa, a ako okupljeno društvo pokaže da može potegnuti nešto dalje, napravit ćemo kružnu rutu od 10ak kilometara više. Vožnju završavamo u caffe baru Porto na pokladnim pričama o biciklima i noćnim čudovištima.

PRIJAVE: https://goo.gl/forms/FC6qDEK6ln8EefD12

Konfiguracija rute: 15-25km, 300mnv
Mjesto sastanka: Baška, Race village Husqvarna Adria Bike Series-a
Vrijeme sastanka: 19:30 sati
Početak vožnje: 20:00 sati
Trajanje vožnje: 1 sat

Postoji i mogućnost isprobavanja testnih modela bicikala, no za to se potrebno javiti ekipi iz Giant Hrvatska i Rog-jome.

Obavezno ponijeti lampe i provjeriti jesu li napunjene. Pripremite bajk, podmažite lanac i dođite dobre volje :D Vožnja se odvija na vlastitu odgovornost sudionika. Besplatna je za sve koji su se prethodno prijavili.

Vidimo se u Baški!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!