Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Stubičke Toplice
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
134+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada „I danas ponosni – in memoriam Ivica Račan“

Biciklijada kreće iz Stubičkih Toplica iz Pile u 9 sati, a završit će oko 11 u Gornjoj Stubici kod dvorca Oršić.
U organizaciji Foruma mladih SDP-a Hrvatske – Županijske organizacije Krapinsko-zagorske, i ove će godine po treći puta bili obilježeno sjećanje na Ivicu Račana, prvog i dugogodišnjeg predsjednika SDP-a. Tim povodom bit će održana biciklijada „I danas ponosni“ – in memoriam Ivica Račan. Ovogodišnjom biciklijadom koja će biti održana dan uoči ulaska Hrvatske u Europsku uniju – 30. lipnja, mladi SDP-a, žele posebno istaknuti ključnu ulogu koju je Račan kao premijer i oporbeni političar odigrao u napredovanju Hrvatske prema članstvu u EU. Iz tog razloga odlučili su ovogodišnju biciklijadu preimenovati „I danas ponosni – in memoriam Ivica Račan – Čovjek koji je Hrvatskoj otvorio vrata Europe.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!