Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Lovran
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
701+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

11. Giro di marunada

Start je sa lovranskog mula biciklijada ide cestom do mjesta Liganj gdje ispred uprave parka prirode Učka nas očekuje prva okrijepa, zatim se kreće do Lovranske drage gdje nas se tradicijonalno ugosti Veso u svojoj stoljetnoj konobi na degustaciji vina i okrijepi, nakon toga se kreće makadamskim putem po odroncima učke te završetak sa ručkom u Dobreću gdje je i velika zabava u čast maruna i delicija od maruna , nadaleko poznatih kolača te pečenog maruna

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!