Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 12:00
Polazna lokacija
Čitluk, ispred Broćanskog Trga
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
41+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Božićna biciklijada "Svi smo mi Djeda Mraz"

Biciklistički klub Brotnjo u nedjelju 21.12. organizira Božićnu biciklijadu pod sloganom "Svi smo mi Djeda Mraz" s početkom u 12.00h ispred Broćanskog Trga u Čitluku. Pozivamo sve bicikliste na aktivno sudjelovanje i zajedničko druženje, a poželjna je i službena odora biciklijade (ODJELO DJEDA MRAZA) kao i prigodni dar (slatki paketić u skladu s vlastitim mogućnostima) koji će se predati djeci u Obiteljskom centru "Ivan Pavao 2" u Čitluku.

Program biciklijade:

12.00h polazak sa Broćanskog Trga i rekreativna vožnja na relaciji Čitluk-Međugorje-Čitluk.

13.30h posjeta Obiteljskom centru "Ivan Pavao 2" u Čitluku, druženje s djecom i podjela prigodnih darova.

14.00h druženje svih sudionika uz kuhano vino

Pridružite nam se i biciklirajte u Božićnom duhu darivanja i zajedništva BK Brotnjo.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!