Polazak
(nedjelja) 12:00
Dužina rute
7 km
Polazna lokacija
Zadar, Park šuma Musapstan
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
105+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Božićna MTB štafeta 2014

U štafeti sudjeluju četiri člana tima. Tri muškarca i jedna žena! Zbroj godina svih četvero ne smije biti manji od 120. Svaki klub može prijaviti više timova. Prvi vozači svakog tima imaju zajednički start, te prolaskom kroz cilj kreće vozačica, te tako dok se ne izredaju svi četvero. Znači vozačice kreću druge.

Za svakog vozača mjerit će se pojedinacna vremena, te na osnovu njih napraviti pojedinacna tablica za bodovanje u zimskoj ligi. Na prijavama samo treba naglastiti dali se natjecu za sport ili rekreaciju, poredak će se raditi i za žene. Za sve koji nemaju svoj tim za štafetu, a htjeli bi se utrkivati, nakon glavne utrke puštat će se kronometarski, jedan po jedan, sa minutom razmaka.

Dužina staze 6.5 km

Prijave: slati na info@bk-macaklin.hr

Sve zainteresirane molio bih da predprijave pošalju do subote 20.12.. U prijavama naznačiti naziv tima, sve sudionike tima i njihove datume rođenja :)

Skupljanje i podjela brojeva u Parku Musapstan sat vremena prije starta.

Podjela medalja, nagrada i toplog obroka za sve sudionike i gledatelje 30 min nakon završetka utrke.

Sudjelovanjem u utrci svi natjecatelji prihvaćaju pravila utrke i voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi nikakve pravne posljedice u slučaju nezgode ili naknade za opremu, kao i odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama.

Utrka se vozi po svim vremenskim uvjetima! Obavezna upotreba zaštitne kacige!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!