Polazak
(petak) 17:00
Polazna lokacija
Novi Sad, Limanski park
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
32+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

32. Kritična masa

Ovaj i ko zna koliko sledećih puta Novosadska kritična masa bez organizacije onih koji su je do sada organizovali kao i bez pratnje policije što znači prava pravcijata kritična masa sa spontanim okupljanjem i vožnjom jer datum se zna, mesto polaska se zna kao i vreme polaska ... poslednji petak u mesecu u pet (popodne).
>> Ruta ... još uvek nepoznata (mada ima jedan predlog) a i ako je ne bude idemo pa gde završimo, vozi se u uslovima saobraćaja, striktno poštujući pravila saobraćaja i signalizacije, ako semafor preseče kolonu deo kolone koji je prešao sačekuje deo kolone koji je zaostao i dalje nastavljaju zajedno, vozi se kako putem tako i po biciklističkim stazama gde ih ima. Ako ulica kroz koju prolazimo ima biciklističku stazu obavezni smo da se i krećemo po njoj a čim dođemo u ulicu gde nema biciklističke staze držimo se krajnje desne trake i to što bliže uz desnu ivicu puta.
>> Kraj ... predlog je da bude đačko igralište pa da podržimo igrače bajk pola koji planiraju da igraju nakon završetka kritične mase.
>> Nalepnice ... jok.
>> Redari ... biće ih sigurno jer ćemo svi biti redari i tako treba da se ponašamo a ako neko baš hoće da bude redar i ako ima svoj svetleodbojni prsluk neka ga ponese.
>> Vremenske prilike ... koga to još interesuje kada je kritična masa u pitanju jer vozamo u svim uslovima ... al nešto se predviđa neka kišica ali pre kritične mase a u toku vožnje se predviđa bez padavina uz temperaturu oko 5-6 stepeni.
...
Sad sve znate pa pozivajte svoje prijatelje da nas bude više.
I naravno ... BUDIMO OSVETLJENI ... vidimo se u petak.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!