Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 11:00
Dužina rute
65 km
Polazna lokacija
Čitluk, ispred Caffe Bar Uruguay
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
66+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Rekreativa tura na Karaotok

Nedjelja 23.11.2014 s polaskom u 11:00 sati ispred Caffe Bar Uruguay u Čitluku vozi se rekreativa tura na Karaotok,povratak preko Šurmanaca.

Dobro došli su svi koji mogu da odvoze ovu rutu,od opreme nadamo se da znate šta treba ponijeti .

Poželjno je ponijeti po 10KM za slučaj da se organizira roštilj na Karaotoku,tko ne ponese neće ostati gladanPlanirana ruta kretanja i ostale informacije o samoj ruti možete pogledati na sljedećem linku:
http://www.strava.com/routes/271954

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!