Polazak
(nedjelja) 07:30
Polazna lokacija
Beograd, Trg Republike
Kotizacija
19,91
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
63+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

12. Memorijal Svetomir Đukić

U nedelju 26.10.2014. održaće se po dvanaesti put Memorijal Svetomir Đukić.

Tradicionalni Memorijal pod pokroviteljstvom Biciklističkog saveza Srbije ići će već ustaljenom stazom.
Beograd-Obrenovac-Ub-Valjevo-Divčibare-Kaona-Ražana gde ćemo dati pomen osnivaču Olimpijskog pokreta u Srbiji.
Datum održavanja se jeste pomerio zbog poplava, takođe je istu sudbinu zadesilo i opštinu Ub koja nam je domaćin. Za ovaj vikend najavljuju lepo vreme.


Plan je da budu tri organizovana odmora. Ub, Valjevo (skretanje za Dičibare i Kaonu) i Kaona. Posle je lako sve je nizbrdo :)
Svaki učesnik na poklon dobija reflektujući prsluk i po dve refleks trake.

Potrebno je poneti rezervnu unutrašnju gumu odgovarajuće dimenzije ili pribor za krpljenje gume,pumpu, osnovni alat za zamenu gume, preporučuje se upotreba zaštitne kacige za glavu i poneti plastičnu bočicu za vodu. Poneti i nešto što ćete presvući. Sve stvari možete staviti u autobus.

Obaveza kao učesnika je da se poštuje zakon o bezbednosti saobraćaja jer se vozi u režimu saobraćaja i oragnizator ne snosi nikakve posledice i odgovornost ako učesnik napravi štetu prema trećem licu i treće lice prema učesniku. Samim učešćem učesnik prihvata propozicije organizatora.
Učesnici u saobraćaju tokom upravljanja biciklom moraju poštovati osnovna pravila o kretanju u saobraćaju i ukoliko naprave prekršaj snose vlastitu odgovornost za nepoštovanje ZOBS.

Autobus ide iza kolone i prati, tako da je moguće ući kad god osetite umor i izaći iz istog kad god poželite. Autobus vraća sve učesnike manifestacije.
Ručak je organizovan na cilju.

Zbog ograničenog broja mesta u autobusu i potrebne rezervacije radi ručka prijave će se primati na e-mail: office@ciklosvet.co.rs Cena za prevoz i ručak je 1500,00 dinara
Ostale detalje i satnicu ćete dobiti po potvrdi Vaše prijave.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!