Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 08:00
Dužina rute
70 km
Polazna lokacija
Szentlorinc, novoobnovljena biciklistička staza
Kotizacija
- - - -
Broj pregleda
111+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

3. Drava4Enjoy

Biciklistički maraton počinje polaskom u 8.00 sati iz Szentlőrinca u Mađarskoj. Dolazak za sudionike iz Hrvatske planiran je dan ranije, 18. listopada u poslijepodnevnim satima uz organizirano noćenje, a završava u Virovitici (očekivano vrijeme dolaska 13.00 sati). Pozivamo Vas na sudjelovanje u maratonu na relaciji Virovitica (Republika Hrvatska) – Szentlőrinc (Republika Mađarska). Program obilježavanja i ruta maratona nalazi se u prilogu Poziva.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Ivanu Laziću iz VIDRA – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko – podravske županije

Molimo da svoju zainteresiranost za sudjelovanje u maratonu potvrdite najkasnije do 17. listopada 2014. godine.

Podsjetimo, u sklopu projekta Drava4Enjoy obnavlja se Kurija Janković u Kapeli Dvoru i obilježavaju se biciklističke staze na području Virovitičko-podravske županije. Kurija (dvorac) se obnavlja u svrhu Turističko-edukacijskog centra, a u sklopu nje će biti turistička info-točka, Wi-Fi, suvenirnica i edukacijske dvorane. Turističko-edukacijski centar u Kapela Dvoru bit će središnja točka biciklističkih staza koje se kroz projekt označavaju, a obuhvaćaju područje Pitomača-Terezino Polje, Kapela Dvor-Virovitica i Lukač-Budakovac. (ravidra.hr, vpz.hr)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!