Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:30
Dužina rute
100 km
Polazna lokacija
Konavle, Gruda, ulazno raskršće sa sjevera
Kotizacija
100 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
374+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Konavle 100 km i 40 km

PRIJAVE I KOTIZACIJA
Kotizacija za natjecatelje u kategoriji 100 km iznosi 100 kn, plaća se na licu mjesta prilikom registracije i podjele brojeva
Kotizacija za natjecatelje u kategoriji 40 km iznosi 50 kn, plaća se na licu mjesta prilikom registracije i podjele brojeva

PARKING ZA NATJECATELJE
Parkiranje je dostupno na cilju utrke, gdje su i registracije za utrku

BAZNO MJESTO:
Gruda, ulazno raskršće sa sjevera

KATEGORIJE
100 km / Ukupni uspon 804 m / najniža točka: 55 m / najviša točka: 162 m / rekord staze: -
40 km / Ukupni uspon 308 m / najniža točka: 55 m / najviša točka: 162m / rekord staze: -

STAZA UTRKE
KATEGORIJA 100 km (sve punoljetne osobe) . cca 3,4 kruga Zvekovica – Vučije ždrijelo – Kraljeva – Pridvorje – Lovorno – Ljuta – Gruda – Čilipi - Zvekovica, u dužini od 100,00 km.
KATEGORIJA 40 km (sve punoljetne osobe) . 1,4 kruga Zvekovica – Vučije ždrijelo – Kraljeva – Pridvorje – Lovorno – Ljuta – Gruda – Čilipi - Zvekovica, u dužini od 40,00 km.
PODJELA BROJEVA
Od 8:30 h do 10:30 h je podjela brojeva za vozače i pratnju (ako je ima) na baznom mjestu, Gruda. Sve informacije i detalji na info pultu u prostoru cilja.
START I CILJ

Start utrke u Kategoriji 100 km

Start utrke izmaknut je na lokaciji Vučije ždrijelo (cca 10 km). Na start utrke kreće se iz baznog mjesta (cilja) pod pratnjom (zatvorena vožnja) u 10:00 h. Dolazak do startnog mjesta je zagrijavanje natjecatelja. U 10:30 h je službeni start za kategoriju 100 km. Start je leteći.
http://www.mapmyride.com/routes/view/551863328

Start utrke u Kategoriji 40 km

Start utrke u Kategoriji 40 km izmaknut je na lokaciji Vučije ždrijelo (cca 10 km). Na start utrke kreće se iz baznog mjesta (cilja) pod pratnjom (zatvorena vožnja) u 10:00 h. Dolazak do startnog mjesta je zagrijavanje natjecatelja. U 10:35 h je službeni start za kategoriju 40 km. Start je iz mjesta.
http://www.mapmyride.com/routes/fullscreen/551930524/

Cilj za sve kategorije je na Grudi


PRAVO NASTUPA

Na utrci pravo nastupa imaju svi uzrasti preko 14 god.

PRIJAVE

Prijavni formular i Izjavu o sigurnosti možete pronaći na kraju ovog teksta.
Prijave sa izjavom za sudjelovanje, s naznačenom kategorijom vozača šalju se:
e-mailom na adresu: bk_konavle@yahoo.com

TROŠKOVI
Organizator snosi troškove organizacije utrke, nagrade i ručka za sve sudionike, a svi ostali troškovi idu na teret sudionika.

SIGURNOST NATJECATELJA

1. Svi natjecatelji moraju imati svu propisanu obaveznu opremu tijekom trajanja utrke
2. Prometna policija osigurava ulaz i izlaz na magistralnu cestu
3. Vozilo ide ispred prvih i zadnjih natjecatelja
4. U slučaju odustajanja natjecatelji se moraju javiti organizatoru na dane brojeve telefona

TEHNIČKI I OPĆI PROPISI

Utrka se vozi prema odredbama ovih Propozicija. Vozači prilikom preuzimanja startnog broja moraju potpisati Izjavu o sigurnosti (prilog 1). Svojim startom prihvaćaju ove Propozicije, a voze na vlastitu odgovornost. Za vrijeme utrke za sve natjecatelje je obvezna zaštitna kaciga i mobitel. Upozoravaju se vozači da su dužni se pridržavati svih prometnih propisa, budući da se utrka održava na prometnici koja nije zatvorena za ostali promet. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena tijekom utrke (šteta koju vozač napravi sebi, između vozača međusobno ili između vozača, pratnje utrke i trećih osoba). Organizator osigurava označavanje staze, pratnju s tehničkom i medicinskom pomoći i vodu. Organizator zadržava pravo izmjene smjera vožnje


ŽALBE
Ako se vozač smatra oštećenim, može podnijeti pismenu žalbu glavnom organizatoru najkasnije 10 minuta prije proglašenju rezultata utrke u kojoj se oštećeni vozač natjecao, uz polog od 100,00 kn, koji se vraća podnosiocu u slučaju povoljnog rješenja žalbe.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!