Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Polazna lokacija
Našice
Kotizacija
- - - -
Website
Organizator kontakt
Broj pregleda
193+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada Našice 2013.

Okupljanje je od 10,30h u centru grada. Start u 11,00h. Biciklijada je rekreativnog karaktera stoga se pozivaju svi, mladi i stari, djeca, roditelji da nam se pridruže.

Ruta: CENTAR GRADA-UL. BRAĆE RADIĆ-MARKOVAC-STROSSMAYEROVA ULICA-POVRATAK U CENTAR.

Nešto novo u našem gradu! Osim biciklijade, na parkiralištu u centru grada biti će postavljena KRATING STAZA, stoga dođite u subotu u centar Našica i odlično se zabavite kroz dobru glazbu, rekreaciju i adrenalinsku karting vožnju koju vam osigurava KARTING KLUB "ĐURDAN".

Vidimo se!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!