Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(petak) 17:45
Polazna lokacija
Vinkovci, centar grada
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
135+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

2. Kritična masa Vinkovci

samo da se zna da se vozimo, a detalje ćemo kad se točno bude znalo.. (jedan detalj: pošto će navednog datuma u navedeno vrijeme već biti sumrak, reflektirajući prsluk i svjetla na bicbajsu će biti OBAVEZNI, bez toga nemojte dolaziti).. eh da, zvonce, truba, bilo kakav izvor zvuka je poželjan ;)

..zovite dalje.. opet se vozi neovisno o vremenu..

javite drugima da se zna da se vozimo..

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!