Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Sesvete
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
365+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

4. Transverzala od Sesveta do Gajnica po hrbtu Medvednice

Start u Sesvetama u 08:00 h krećemo u novi pohod na Medvednicu
Cilj je po hrbtu Medvednice proći tzv. transverzalu i vožnju završiti u Podsusedu ili Gajnicama, gdje već budemo ispali van iz šume.
Transverzalu već četvrtu godinu za redom organizira biciklistički klub “SUTLA” a sama vožnja je rekreativnog tipa. Volimo to nazvati cjelodnevnim biciklističkim izletom za sve avanturiste bicikliste koji znaju voziti bicikl. Cijeli put je dosta zahtjevan ako ga idete voziti ali smo ga zato mi pojednostavili do krajnjih granica – guranje na uzbrdicama, česte pauze za predah samo su mali dio ove avanture koja nas očekuje. Oni koji su jednom bili na Transverzali s nama, uvijek se vraćaju jer zabava je zagarantirana.
Prijave ne postoje kao ni kotizacije. Dovoljno je na naš mail (bksutla@gmail.com) ili na Facebook (https://www.facebook.com/pages/BK-Sutla/262062550533307) najaviti svoj dolazak. Ovo je samo zbog brojnog stanja i da sačekamo sve koji nam se žele priključiti na startu u Sesvetama. Sa sobom ponijeti hranu, napitke, rezervne gume, pumpu, rezervne majice i ostalu prikladnu odjeću.
Fotići i kamere su obvezni dio opreme. Zaštitna oprema, kaciga, rukavice i ostalo je poželjno i preporučljivo pogotovo zbog spusta od tornja prema zapadu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!