Polazak
(nedjelja) 10:45
Polazna lokacija
Podgorica, Trg Republike
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
58+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Critical Mass- Biciklom do Trgaje

U susret Danu bez automobila #CarFreeDay organizujemo Critical Mass do Trgaje na Cijevni u saradnji sa Green Home i Crvenim krstom.

Krećemo sa Trga u 10:45- Iz ulice Slobode skrenuće se u Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, pa preko Novog mosta, onda ulicom Pete proleterske i Bulevarom Pera Ćetkovića, zatim ulicama Marka Mašanovića, Braće Ribar i Španskih boraca, pa preko mosta kod Dinoše i lijevom obalom Cijevne do Trgaje.

Predviđeno je dvosatno druženje pored zelenooke ljepotice Cijevne, uz muziku i dobro raspoloženje, nakon čega će vesela biciklistička družina krenuti nazad ka Podgorici.
U pratnji će biti i timovi prve pomoći Crvenog krsta, koji će tamo imati pokaznu vježbu i demonstrirati pružanje prve pomoći.
Ostaje vam samo da izglancate bicikla, pripumpate gume i podmažate lance. Nošenje užine nije obavezno, ali je poželjno, kao i prostirke pogodne za sjedenje.

Prije početka vožnje na Trgu će biti i serviseri Tempa koji će vam izaći u susret za neke sitne prepravke.

Apelujemo na vas da nastavite da vozite bicikl i dalje i uključite se u reginalnu kampanju, čiji smo i mi dio, "Biciklom na posao" #Bike2Work, u nadi da će i vremenski uslovi to dozvoliti.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!