Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
31 km
Polazna lokacija
Nedelišće, ispred Lovačkog doma
Kotizacija
2,65(20 Kn)
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
187+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Jesenska biciklijada „Stazama Općine Nedelišće“

Start biciklijade je u 10 sati ispred LOVAČKOG DOMA u Nedelišću.

Biciklijada je namijenjena velikima i malima, rekreativcima i biciklistima, a u suradnji s Biciklističkim klubom Letina osmišljene su dvije staze u duljini od 18 km i 31 km koje prolaze najljepšim krajolicima naše općine. Staze su ravničarske, lagane zahtjevnosti, a prolaze dijelom asfaltiranim prometnicama, a dijelom makadamom.

No to nije sve! Svi zainteresirani biciklisti će dodatno biciklirati do Središča ob Dravi (Slovenija) u posjet zanimljivoj manifestaciji „Praznik Buč – dan odprtih vrat Oljare Središče“ koja se tradicionalno održava na dvorištu Oljarne u Središču ob Dravi. Zadržavanje na manifestaciji je maksimalno sat vremena nakon čega se nastavlja vožnja biciklističkim stazama općine Nedelišće. Duža ruta je time proširena na još dodatnih 8 km. Za prelazak granice svaki biciklist mora imati uz sebe važeći dokument (osobna iskaznica, putovnica).

http://tz-nedelisce.hr/wp-content/uploads/2014/08/KARTA-BICIKLIJADA-215x300.jpg

Start biciklijade je u 10 sati ispred LOVAČKOG DOMA u Nedelišću, a Vi budite na dogovorenom mjestu barem pola sata ranije zbog upisa i preuzimanja kupona.

Kotizacija po sudioniku iznosi 20 kn u što je uključena okrjepa na punktovima u Pušćinama (nogometno igralište) i u Črečanu (ribnjak) te tradicionalni grah na kraju rute kod Lovačkog doma.

Za djecu do 16 godina obavezne su kacige!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!