Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 09:00
Dužina rute
80 km
Polazna lokacija
Osijek, Trg Ante Starčevića
Kotizacija
40 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
590+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom velikih za Baranjske Leptiriće 2014.

Okupljanje sudionika je na Trgu A.Starčevića od 8 sati. Polazak biciklista je u 9 sati, planirani povratak na Trg A. Starčevića je 17 sati.

Cijena kotizacije iznosi 40 kuna. Uplatom kotizacije pokrivaju se troškovi kupovine stacionarnoga bicikla, kupovina dječjih bicikala koje će se predati u općinama Bilje, Čeminac i Darda, organiziranu pratnju MUP-a, crvenoga križa i tri prateća vozila, obroke, degustacije i biciklistički dres/majicu.

Obiteljski popust od 50% (supružnici, djeca) može se ostvariti uz minimalno jednu uplaćenu punu cijenu kotizacije, a umjesto biciklističkog dresa, za smanjenu kotizaciju, dobiva se majica.

Za dobivanje sudioničkog biciklističkog dresa potrebno je izvršiti prijavu i uplatiti kotizaciju, te dokaz o uplati poslati do 07. 09. 2014. na mail adresu natalija.drpicos@gmail.com ili na Facebook Natalija Drpić.

Za prijave i uplate izvršene poslije navedenog roka ili bez zaprimljenog dokaza o uplati, organizatori ne mogu jamčiti isporuku željene veličine sudioničkog biciklističkog dresa/majice.

Plan puta obuhvaća destinacije:
Osijek (Trg A. Starčevića) - Bilje - Kormoran (kratko informativno predavanje o podolcu) - Kneževi Vinogradi (kušaona vina, nekoliko prigodnih riječi o enologiji) - Beli Manastir (informativni centar nove biciklističke staze, Baranjski Leptirići, protokol, okrijepa) - Darda (ručak) - povratak u Osijek.

Svakih 20 km je pauza sa organiziranom okrijepom.

Građanska inicijativa Veliki za MALE, NC Lions club KUNA i biciklisti Slavonije i Baranje –„Kotrljaneri“, organiziraju humanitarnu vožnju biciklima pod nazivom „Biciklom velikih za Baranjske Leptiriće„. Humanitarna akcija namijenjena je Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama, sa ciljem prikupljanja sredstava za kupnju prilagođenog stacionarnog bicikla koji će se koristiti u svakodnevnoj terapiji sa fizioterapeutom.
Prijavnicu, kao i sve detalje možete naći na http://velikizamale.com.hr/index.php/prijava.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!