Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Premantura
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
58+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada Full Moon 2014. #3

Pozivamo sve zaljubljenike u MTB da dođu na FULL MOON koji će se održati u Nedjelju 10. 08 2014.

Okupljanje je ispred zgrade JU Kamenjak od 21.30 dok vožnja kreće poslije 22.00. Za sudjelovanje je potreban MTB bicikl a preporuča se upotreba zaštitne kacige. Prijava na biciklijadu iznosi 20kn u što je uključena okrijepa tokom biciklijade.

Noćnu biciklijadu FULL MOON 15. godinu za redom organizira KBBXS Adrenalina uz podršku TZ Medulin i JU Kamenjak.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!