Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
75 km
Polazna lokacija
Zagreb, Rog-Joma, Vlaška 86
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
169+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

15. Biciklistička trening vožnja

Spor si? Ne brini, biti ćeš brži od svih koji nisu došli" Ovu subotu okupljanje u 09:00h ispred Rog-Joma poslovnice u Vlaškoj 86.
Ovu subotu vozimo "Tour the M.Bistricu" uzivat cemo u prekrasnim bregima i postenom treningu do Marije Bistrice gdje cemo se nagraditi fino klopom, cugom i naravno medenjacima!

Ponesite dobru volju te nam se pridružite u što većem broju!

ZAGREB - Soblinec - Moravče - M.BISTRICA - Laz - Kašina - ZAGREB
Duzina rute sa povratkom 75km...
Plan puta: https://goo.gl/maps/mzOUd

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!