Polazak
(srijeda)
Trajanje
3 dana
Dužina rute
330 km
Polazna lokacija
Zagreb (grad)
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
114+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

2. Biciklistička karavana Zagreb - Motovun 2014.

Postani i ti biciklistički ambasador Motovun film festivala

Udruga Moj bicikl i Motovun film festival po drugi puta organiziraju biciklističku karavanu sa ciljem promocije Festivala. Dvadeset Ambasadora će promicati pozitivne ideje, kreativnost, filmsku kulturu i vožnju biciklom kroz sva mjesta i gradove kojima će prolaziti. Biciklistički ambasadori Motovun film festivala su ljudi različitih životnih interesa kao i različite dobi, a zajednička im je ljubav prema vožnji biciklom i prema filmovima.
Kako postati biciklistički ambasador MFF?
1. Organizirana biciklistička karavana do Motovuna
Biciklistički ambasador možeš postati tako da svoje kratko motivirajuće pismo/prijavu pošalješ na mail info@mojbicikl.hr do 07.srpnja 2014. Finalni sastanak ambasadora MFF biti će održan u BIC-u 11.srpnja u 19 sati.
Za karavanu osiguran je prijevoz stvari do Motovuna unutar pratnje kombijem; dva noćenja ( Ogulin i Rijeka ), set ulaznica za Festival kao i kamp u Motovunu.

Datum: 23. Srpanj (srijeda) – 25. Srpanj (petak) 2014.g
Cilj karavane: Promocija Motovun film festivala
Broj Ambasadora: do 20 veličanstvenih / 3 dana = 330 kilometara do brda filmova

Udruga Moj bicikl i Motovun film festival organiziraju biciklističku karavanu od Zagreba do Motovuna sa ciljem promocije Motovun film festivala. Učesnici putuju tri dana biciklom promičući ideje pozitive, kreativnosti i vožnje biciklom.

Prvi dan: Zagreb – Ogulin (Kneja )
6,30 h okupljanje na Bundeku
7,00 h Početak vožnje
Dolazak u Ogulin u popodnevnim satima i učestvovanje u programu u suradnji sa TZ Ogulina ( promocija Motovun film festivala).
Smještaj u Kneji.

Drugi dan: Ogulin – Rijeka
8,00 h polazak iz Ogulina prema Rijeci
Dolazak u Rijeku – program
Smještaj u udruzi Molekula

Treći dan: Rijeka – Motovu
8,00 h polazak za Motovun
Dolazak u Motovun u popodnevnim satima. Smještaj u kampu MFF

Kroz sva mjesta gdje prolazi karavana širi se duh Motovun film festivala, također i na mjestima gdje se staje ( odmorištima, gradovima).
Svi koji želite, kada karavana prolazi kroz vaše mjesto ili grad možete nam se pridružiti u vožnji. Pratite karavanu na facebook-u te "uskočite" sa svojim biciklom, rolama ili romobilom i za vas imamo iznenađenja

Individualni dolazak biciklom na MFF

Ukoliko niste iz Zagreba, ali ste iz grada udaljenog najmanje sto kilometara i dolazite biciklom na Motovun film festival i vi možete dobiti titulu Biciklističkog ambasadora. Bitno je da nam se javite sa svojom namjerom na mail info@mojbicikl.hr
U prijavi navedite od kuda krećete i da li putujete sami ili u društvu, koliko dana planirate putovati i kada dolazite u Motovun.
I za Vas smo pripremili posebne pogodnosti ( besplatan kamp u Motovunu sa setom ulaznica za projekcije ).

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!