Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Križevci
Kotizacija
- - - -
Broj pregleda
153+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Spravišče ‘13

Spravišče je (za one koji ne znaju a interesira ih) ukratko fešta koja se održava u gradu a traje 3 dana - centar grada se pretvori u pješačku zonu na kojoj se održavaju koncerti, prodaju tričarije na štandovima i uživa u lunaparku. S obzirom da je tih dana grad prepun ljudi i događanja KUB je odlučio samostalno doprinijeti tom ceremonijalu organizacijom lagane biciklijade kako bi malo upoznali naš grad i okolicu.

10:30 - 11:00 -> okupljanje na trgu J.J. Strossmayera (mjestu polaska na biciklijadu)
11:00 -> polazak
12:30 -> dolazak na mjesto odmora u selu Gušćerovec
12:30 - 13:15 -> gledanje scenskog prikaza osvajanja utvrde Gušćerovec (mještani izgrade malu utvrdu koju opremljeni konjanici trebaju osvojiti - po uzoru na borbe za vrijeme opsade Turaka)
13:15 -> nastavak biciklijade i povratak prema Križevcima
14:00 -> ručak za sudionike biciklijade

Trasa po kojoj je predviđena biciklijada je dugačka 23km i u potpunosti je pokrivena asfaltom. Na putu nema velikih uspona a niti nizbrdica te bi trebala biti lagana za vožnju svim uzrastima i kondicijama. Postoji i alternativni put kroz šumu po kojem će one željne malo adrenalina voditi jedan od članova udruge.

Na biciklijadi će biti organizirana policijska pratnja sudionika te servisno vozilo koje će pratiti sudionike na kraju kolone u slučaju kvarova ili problema.

*Napomene: Sudionici mlađi od 14 godina mogu sudjelovati isključivo uz pratnju roditelja. Za sudionike mlađe od 16 godina zakonom je propisano obvezno nošenje kacige, a radi vaše sigurnosti preporučamo korištenje iste svima.

U slučaju kiše biciklijada se otkazuje!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!