Polazak
(nedjelja)
Dužina rute
15 km
Polazna lokacija
Osijek
Kotizacija
- - - -
Broj pregleda
40+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BuBa biciklijada

Gradski savez “Sport za sve” Osijek poziva sve da im se pridružite na popularnoj BuBa biciklijadi do Udičarskog doma na ušću Karašice!

Okupljanje je u 11 sati na Trgu Ante Starčevića, gdje će ispratiti bicikliste koji kreću na dosad najdužu biciklijadu u Hrvatskoj.

Nakon ispraćaja ove hrabre skupine, oko 11 i 15 sati spuštaju se na Promenadu, pa bentom do Višnjevca i kroz “debelu” hladovinu, šumom do Udičarkog doma, gdje legendarni kuhač graha – GRA(h)ŠAK priprema svoj specijalitet.
Klope ima za 50 ljudi (oslobođeno plaćanja).

Udičarski se dom nalazi tik do Drave, odmah uz lijepu malu pješčanu plažicu, pa se planiraju i bućnuti u Dravu. Nakon kupanjca i slijeganja pojedenog sadržaja krećemo natrag za Osijek oko 15,00 sati.

Vrijeme vožnje koje je potrebno za ovih 15-ak km je oko 60 minuta u jednom smjeru tako da nam se mogu priključiti i obitelji s djecom koja će bez problema moći odvozati ovu dionicu, a mame neće morati kuhati nedjeljni ručak!

VAŽNO! Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost, kaciga je obvezna za djecu ispod 16 godina mladosti. Prilikom vožnje važno je pridržavati se uputa organizatora!

Za ovaj događaj postoji mogućnost besplatne posudbe bicikla u prostorijama GSSR “Sport za sve”, Srednjoškolsko igralište, Istarska 1, Osijek , na dan polaska od 10 do 10 i 30.
- See more at: http://www.bikemyday.com/2014/07/09/cak-dvije-biciklijade-u-nedjelju-buba-pozdrav-ljetu-i-kohortina-biciklijada/#sthash.sKldUZoh.dpuf

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!