Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Bosanski Petrovac
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
85+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Rekreativni uspon na Klekovaču (1962 m.n.v.)

Ovo je prvi put da organizujemo masovniji uspon na Klekovaču i nadamo se da će ovaj rekreativni uspon postati tradicionalan.

Trenutno smo u fazi razrade rute koju ćemo voziti, jer postoje tri različite opcije, pa pokušavamo odabrati najatraktivniju, te ćemo parametre vožnje poput dužine staze i visinske razlike objaviti naknadno.

Prijave se primaju do 13.06.2014. godine radi što bolje organizacije smještaja onih koji nisu iz okoline Bosanskog Petrovca i odluče doći na noćenje. U mogućnosti smo da obezbijedimo određeni broj kreveta za noćenje, pa ako se neko dvoumi oko dolaska na uspon zbog daljine, tu smo da se dogovorimo ;)

Okupljanje i polazak ispred Motela No 9 u 8:00h.

Obavezna oprema :
Kaciga, dovoljna količina vode te windstoper (jer na Klekovači uvijek puše vjetar :D)

Vaše prijave slati u inbox radi što bolje organizacije uspona.

NAPOMENA: Svi vozači se prijavljuju i voze na vlastitu odgovornost. Organizator vožnje (članovi BK Grip) se ni na koji način ne obavezuju bilo čime prema učesnicima vožnje osim da budu vodići na terenu. Prijavom na vožnju prihvatate spomenute uslove i obavezujete se da ćete slijediti upute vodića. Maloljetnici se mogu prijaviti i voziti samo uz pismeno odobrenje staratelja u kojem stoji da za njihovu sigurnost ne odgovaraju organizatori vožnje.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!