Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Brdovec
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
161+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

5. Biciklijada općine Brdovec

tradicionalna biciklijada od Javorja do lovačkog doma u Prudnicama gdje je organizirana zabava za sve sudionike uz jelo i piće po popularnim cijenama, različita natjecanja koje će sve popratiti glazbeni sastav „Arena“
različita natjecanja - potezanje konopa, biciklistička alka

start u 10:00

odmor u Harmici

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!