Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
70 km
Polazna lokacija
Vukovar
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
77+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Bicilokijada 2014

Nalazimo se u subotu 7.lipnja ujutro na parkiralištu hotela Dunav, pijemo kavu u kafiću IQ i u 9h krećemo.

Nećemo ništa komplicirati: nema prijava, majica, nema pratnje, logistike… Samo prijateljstvo i druženje na dva kotača.

Usput ćemo se odmarati po potrebi. Prvi planirani odmor će biti na izlazu iz Sotina. U Iloku ćemo se odmarati kod hotela Dunav. U povratku možemo otići na nekakav ručak — recimo fiš u Kapetanovoj kući u Šarengradu ili možemo otići u Adicu. Sve ćemo se dogovoriti.

Bicilokijadu vozimo četvrtu godinu zaredom s ciljem upoznavanja ljudi sličnih interesa i neobaveznog druženja. Pazite jedni na druge i pomažite si jer Bicilokijadu svi vozimo na vlastitu odgovornost.

Povratak u Vukovar očekujemo u kasno poslijepodne.

Vrijeme će opet biti krasno, no ipak: u slučaju kiše Bicilokijadu odgađamo za vikend iza.

Napomena!!!
Svakako budite sigurni da možete izdržati 70km ljetne ceste koja ide gore-dolje po srijemskim brežuljcima; ponesite si dovoljno vode; ponesite užinu; ponesite zaštitu od sunca (kapu, kremu, naočale…), rezervnu zračnicu, pumpu, alat; uzmite kacigu (spustevi su strmi); uzmite nešto za prvu pomoć (flaster, zavoj, lijekove…); uzmite sve što vam je potrebno. Vodite računa o tehničkoj ispravnosti bicikla. Poštujte prometna pravila i vozite u koloni jedan iza drugoga.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!