Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Ivanić Grad
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
232+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada "Turističkim putovima - biciklom do zdravlja"

Start 10:00h
Povodom Dana Grada Ivanić-Grada BK "Ivanić" u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Ivanić-Grad i ŠRD "Lonja" organizirat će 09.06.2013. biciklijadu pod nazivom "Turističkim putovima - biciklom do zdravlja" sa startom u 10:00 sati (prijave i okupljanje od 09:30 na mjestu starta biciklijade).

Staza biciklijade: START: Ivanić-Grad, Trg Vladimira Nazora (ispred Gradske kavane) - Majdekova ulica - Vulinčeva - Duga ulica - Caginec - Sobočani - Bešlinec - Kloštar-Ivanić - Ivanić-Grad (Etanska ulica, Ribnjaci, CILJ i završetak biciklijade)

Okupljanje i prijave za sudjelovanje: 09:30h-10:00h

1. etapa (10km): Ivanić-Grad - Kloštar-Ivanić - Caginec - Sobočani (odmor i osvježenje u kleti obitelji Puriš, 30 minuta)

2. etapa (11,7km ): Sobočani - Bešlinec - Kloštar-Ivanić - Ivanić-Grad (Ribnjaci ŠRD "Lonja")

Podjela nagrada i fiš paprikaš za sve sudionike koji se prijave i prevezu ukupnu dužinu staze biciklijade. Službeni završetak biciklijade oko 14:00 sati.

Prijave: od 03.06.2013. do 09.06.2013.: mob - 098/900-2902 (BK Ivanić), info@bk-ivanic.hr, tel - 01/2883-001 (GD Crvenog križa Ivanić-Grad), gradsko.društvo.crvenog.kiza@zg.t-com.hr. Prijave se primaju i na dan starta biciklijade 10.06.2012. od 09:30, na mjestu starta.

Posebna napomena: Na biciklijadi mogu sudjelovati osobe koje su se uredno i na vrijeme prijavile za sudjelovanje. Sudjelovanje na biciklijadi je dobrovoljno i svi prijavljeni sudionici voze na vlastitu odgovornost. Svi sudionici biciklijade dužni su se strogo pridržavati svih prometnih propisa, voziti isključivo desnom stranom ceste i strogo se pridržavati svih uputa policije i organizatora biciklijade. Za sve osobe mlađe od 16 godina nošenje zaštitne kacige tokom cijelog trajanja biciklijade je obvezno te bez iste neće moći startati i sudjelovati na biciklijadi. Djeca s navršenih 9 godina a koja nemaju navršenih 14 godina mogu na biciklijadi sudjelovati samo u pratnji osobe koja je navršila 16 godina. Gradsko društvo Crvenog križa nagrađuje najmlađe, najstarije, sudionika s najstarijim biciklom i obitelj s najviše članova-sudionika biciklijade (koji prevezu cijelu stazu biciklijade).

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!