Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
43 km
Polazna lokacija
Pag (grad)
Kotizacija
50 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
325+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

13. Paški maraton

Kako je ovo 13 –ti Paški maraton odlučili smo uz standardnu rutu (43 km) omogućiti apsolutno svima da učestvuju tako da smo dodali i obiteljsku rutu od svega 13 km. Start je zajednički i do skretanja za Kolan svi učesnici voze zajedno.
Kod skretanja za Kolan Obiteljska ruta nastavlja se do Povljane. U Povljani će učesnici odlučiti da li se žele vratiti (organizirano) biciklima u Pag ili ćemo njih i bicikl vratiti vozilima.

Cikloturistički maraton / maratonska ruta
Početak vožnje: 14,00 sati Dužina maratona: 43 km Okrijepne stanice: u Kolanu i Šimunima Kotizacija: 50,00 kn Prijave na mail: Info@mojbicikl.hr ili u TZ grada Paga na dan maratona.

Cikloturistički maraton / obiteljska ruta
Početak vožnje: 14,00 sati Dužina maratona: 13 km ( ili 26 km ) Okrijepna stanica: u Povljani Kotizacija: 50,00 kn za odrasle ( mladi do 16 godina ne plaćaju kotizaciju, obavezna je prijava uz punoljetnu osobu ) Prijave na mail: Info@mojbicikl.hr ili u TZ grada Paga na dan maratona.

Start maratona je u 14 sati, a povratak u centar grada Paga očekuje se u večernjim satima ( 19 sati ). Turistička zajednica dočekat će sudionike maratona sa nagradama i priznanjima na Rivi, a večera i druženje nastavljaju se u DVD Pag!
Svi učesnici voze na vlastitu odgovornost.

Posebna obavijest za članove kluba Moj bicikl

Prijave za organizirani prijevoz autobusom iz Zagreba na maraton primaju se na mail info@mojbicikl.hr do popunjenja mjesta, a cijena prijevoza (osoba+bicikl) Zagreb-Pag-Zagreb iznosi 150,00 kuna. Spavanje je organizirano u DVD-u Pag, kao i kamp. Organizirani prijevoz kreće u subotu u šest sati ujutro, a povratak se očekuje u nedjelju u kasnim večernjim satima.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!