Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Gornji Bogićevci
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
74+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Memorijalna biciklijada "Ivana Tomić"

Mjesto okupljanja G. Bogićevci kod groblja
molitva na grobu pok. Ivane Tomić

vožnja prema Okučanima

pauza kod crkve u Okučanima

očekivani doolazak u Ivanovac oko 15:30
oko 17:30 povratak prema Okučanima

Poštovani, većini je poznato da je do prije nekih pola godine u Okučanima živjela jedna djevojka imena Ivana Tomić. Bila je to djevojčica, a kasnije i djevojka radosna i vesela duha, prekrasna glasa, svima draga i mila.
Osim što je bila uključena u sve aktivnosti župe na kojima je mogla svoje talente uložiti, ona je također bila i član Biciklistički klub "Sveti Franjo" Okučani. Da se točnije izrazim, broj njezine članske iskaznice je 14, a nedavno smo popunili 208-i.

Na veliku žalost svih koji su je barem jednom u životu vidjeli, a kamo li s njom živjeli, ovozemaljski život te djevojke prekinut je dana 28.10.2013. godine.

Biciklistički klub može zahvaliti Bogu na vremenu koje smo mogli provesti s njom, i nadati se da je sada na nekom puno boljem mjestu kamo se svi jednoga dana nadamo doći.

Budući da je to naš prvi pokojni član kluba, odlučili smo prvu biciklijadu nazvati po njoj i za nju tom prilikom moliti, o njoj razmišljati, sjećati je se i nikada je ne zaboraviti.

Evo, došlo je vrijeme da se prva njezina biciklijada i ostvari.

Svi detalji nalaze se na plakatu!

https://www.facebook.com/BiciklistickiKlubSvetiFranjo/photos/gm.240993606095151/638197216272765/?type=1&theater

Pozivamo sve koji se sjećaju djevojke imena Ivana Tomić da nam se pridruže i da nedjelju 01.06.2014. provedemo njoj u čast i sjećanje.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!