Polazak
(subota)
Trajanje
promjenjiv broj dana
Polazna lokacija
Nedelišće
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
494+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

ZAVRŠAVA!!! Putovnicom “Sretnih 13″ – putujte biciklom do zdravlja i nagrada

S novom je godinom započeo i novi krug Putovnice – Sretnih 13 u organizaciji naše Turističke zajednice. S prvim danom 2013. godine svi vi koji volite biciklizam i kretanje u prirodi, dobili ste mogućnost sudjelovati u programu koji traje do 9. studenog.

Do vremena Martinja potkraj kalendarske godine i izvlačenja nagrada valja se strpiti, no do tada će mnogi kilometri na biciklu biti prevaljeni, a u vašim Sretnih 13 putovnicama brojni pečati utisnuti. Do putovnice možete u svim lokalima koji sudjeluju u nagradnoj igri.

Da podsjetimo o čemu je riječ. Za trajanja ovog programa nagradne igre sudionicima valja prikupiti 13 pečata iz 13 ugostiteljskih objekata na području općine Nedelišće – bez obaveze konzumacije jela ili pića. Osoblje uključenih kafea, lokala i restorana će vam udariti pečat u pripadajući okvir Putovnice, a na vama je da ih jednostavno obiđete – po mogućnosti biciklirajući.
Kad prikupite sve pečate, ubacite ih ukutiju postavljenu u lokalima gdje se i prikupljaju. Sudjelovati možete s neograničenim brojem putovnica. Izvlačenje dobitaka predviđeno je za 9. studeni na manifestaciji Martinje u Nedelišću.

Mjesta za prikupljanje pečata u Putovnici Sretnih 13 su: NGC Aton, pizzeria Šut, kavana Atlantik, kafe Martin Nedelišće, pansion i restoran Mamica Pušćine, Bumbar Gornji Kuršanec, bistro Lord Gornji Hrašćan, kafe Oreški Macinec, pizzeria Hegemon Pretetinec, kafe Piccadilly Dunjkovec, ribnjak Črečan, restoran Vrbi Jezero Gornji Kuršanec i krčma Na voglu u Trnovcu. Sretno svim putnicima, osobito biciklistima.

Putovnice možete preuzeti u svakom od lokala uključenih u program.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!