Polazak
(subota)
Dužina rute
27 km
Polazna lokacija
Stari Grad
Kotizacija
2,65
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
301+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

3. Biciklijada "Biciklom kroz baštinu"

Start rekreativne utrke 14.06. Subota u 18.00 h sa trga Tvrdalj u Starom gradu.

Startnina iznosi 20 kn i namijenjena je za zakladu Rotary kluba Hvar za stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja.

Smještaj sudionika je u kampu Jurjevac u vlastitim šatorima (besplatno), večera za sudionike će biti osigurana nakon utrke (besplatno).
Za najbolje su osigurane bogate novčane nagrade!!!

Nakon večere slijedi zabavni program sa glazbom uživo,lutrijom i proglašenjem najboljih!

VAŽNO ! VAŽNO!

Svi sudionici koji na info@bktimun.hr pošalju prijavu sa imenom i prezimenom imati pravo na povlaštenu trajektnu kartu (50% popusta za bicikl).

Postoji realna mogućnost da Jadrolinija odbije popust , u tom slučaju organizator će probati osigurati prijevoz bicikla u kamionu za kojeg snosi sve troškove.
Bilo bi dobro da svi koji mislite prisustovati biciklijadi da se prijavite na vrijeme - biti će lakše pregovarati o broju .

SIGURNOSNE INFORMACIJE I OPIS STAZE: start i cilj su u Starom Gradu. Ruta vodi asfaltom preko Dola, Vrbanja, Svirača i Vrisnika gdje počinje makadamski spust prema Jelsi. Od Jelse dalje prema Vrboskoj i ulazu u starigradsko polje Ager.

Dužina staze je 27km, ukupna visinska razlika je cca 400m.

Križanja kroz koje prolazi ruta osiguravati će redari, ali obavezan je oprez pri prolasku kroz ista. Prilikom kretanja prometnicama sudionici su dužni poštivati prometna pravila, naredbe redara i uvažavati stanje u promet.

Upotreba zaštitne kacige je obavezna. Svi sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost/odgovornost skrbnika.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!