Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Zagreb, Mimara
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
353+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Kritična masa glasa!

Pozivamo Vas da 19.5. izađete na izbore i da glasujete, a nakon odlaska na svoje biralište stvorite Kritičnu masu i pridružite nam se u vožnji, jer – KRITIČNA MASA GLASA!
Start ispred Muzeja Mimara u 19:05h
Želimo pokazati, još jednom, da su i biciklisti kritična masa glasača te da ćemo i dalje stvarati pritisak na vlast za bolja i kvalitetna prometna rješenja! Ono što sada izaberemo, takvo ćemo okruženje sami sebi i stvoriti! Stoga glasajte po svojoj savjesti, ali svakako glasajte jer sve političke opcije moraju znati da su i biciklisti glasači.
Kritična masa je trenutak kad sa svojim biciklima uživamo vozeći se zagrebačkim ulicama opušteno, uz muziku, bez obzira na okolnosti – zato nakon glasanja idemo uživati! :)
2 kotača = 1 glas

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!