Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Sarajevo
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
77+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Vožnja s Trek Team

Ukoliko nam vremenske prilike dozvole, okupljanje će biti u 9:45h ispred Trek-a, a polazi se tačno u 10h.

Vozit ćemo turu Sarajevo – Zovik(Pazarić) – selo Lokve - Igman pa preko Golog brda na stari ratni Igmanski put - Stojčevac.

Svi bajkeri koji nam se odluče pridružiti obavezni su ponijeti kacigu, rezervnu gumu kao naravno hranu i vodu. Iako se vozi na vlastitu odgovornost vozači su dužni poštovati sigurnosne upute organizatora.

Informaciju o eventualnom otkazivanju ture (u slučaju kiše) objavit ćemo u subotu navečer.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!