Polazak
(petak)
Trajanje
3 dana
Dužina rute
100 km
Polazna lokacija
Fruška Gora
Kotizacija
15,93
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
224+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Fruškogorski Meni vol.2

27. 06, petak - Okupljanje učesnika u čortanovačkoj šumi kod planinarskog doma “Kozarica” (ovo je jedini planinarski dom u koji, zapravo, silazite). Postavljanje šatora na uređenom prostoru za kamp ispred doma. Planiran je obilazak biciklističko - pešačke staze koja je proizvod gorepomenute Družine. Doduše, staza je još u izgradnji, ali i takva je više nego spremna da primi tragove vaših dvotočkaša...
Nakon obilaska staze, načinjemo Fruškogorski Meni. U pitanju su sveže, sa ljubavlju i pažnjom spravljene domaće kobasice, od strane vrhovnog kulinarskog komandanta družine, Saleta Hemuna. Posle večere je predviđeno slobodno vreme za odmor uz vatru i jedan od lokalnih muzičkih bendova.

28. 06, subota - Fruškogorski uranak, na Dunavu. Načinjemo novi deo Fruškogorskog Menija, sa svežim domaćim lepinjama, domaćim sirom i svežim jogurtom, koji će biti obezbeđeni od strane organizatora, a ostatak obezbeđuju sami učesnici. Pripreme za prvi dan vožnje, pakovanje stvari nepotrebnih za vožnju, koje će uz šatore organizator prevesti do mesta predviđenog za sledeći kamp, na Fruškoj Gori. Planirana ruta za prvi dan Fruškogorskog Menija iznosiće 45 km, o detaljima rute i visinskim profilima možete se informisati na www.mtbdruzina.org ili putem e-maila: mtbdruzina@gmail.com. Nakon vožnje očekuju Vas podignuti šatori i sledeće poglavlje Menija - oranija puna mesnih iznenađenja, od strane prekaljenih veterana kulinarskih veština, Momčila i Sanjina.

29. 06, nedelja - Fruškogorski uranak na neverovatnih 468 mnv, ali ne dajte da Vas “pitoma” Fruška Gora prevari, slomila je i bolje od nas... Za doručak Vas očekuju kao i prethodni dan - sveže lepinje, sir i jogurt. Što kažu, kad valja, ne treba menjati. Pakovanje stvari nepotrebnih za vožnju, koje će biti vraćene na polaznu tačku, u Čortanovce. Polazak u vožnju koja će drugog dana iznositi 50 km, a o detaljima rute se možete informisati na www.mtbdruzina.org ili e-mail: mtbdruzina@gmail.com. Krajnji cilj Fruškogorskog Menija je spektakularno zatvaranje druženja, u vidu ritualne termičke obrade raznih vrsta životinja na štapu u režiji, sad Vam vrlo dobro poznatog, vrhovnog kulinarskog komandanta MTB Družine, Saleta Hemuna.

Učešće za sva tri dana Menija, za one koji se prijave do 10. 06. iznosiće 1.300 dinara, dok će za sve ostale koji se prijave posle 10. 06. iznositi 1.500 dinara. Za sve one koji ne mogu da učestvuju sva tri dana, jednodnevno učešće će iznositi 500 dinara.

KONTAKT:

www.mtbdruzina.org,

mtbdruzina@gmail.comSvi ucesnici ucestvuju na sopstveni rizik i svojim ucescem usvajaju ovaj Program. Organizator ne odgovara za postupke ucesnika prema sebi ili prema drugim licima, kao ni za eventualnu materijalnu statu nastalu tokom ovog Programa. Organizator zadrzava pravo izmene i dopune Programa, o cemu ce blagovremeno obavestiti ucesnike.

JEDNA VRLO BITNA NAPOMENA!!!
SVE DEVOJKE/ZENE KOJE SE ODLUCE DA UCESTVUJU NA NASOJ AKCIJI ILI BILO KOJOJ DRUGOJ AKCIJI U ORGANIZACIJI USB (UDRUZENJE SRPSKIH BICIKLISTA) NE PLACAJU UCESCE,STO BI REKLI DZABE!!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!