Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(srijeda)
Polazna lokacija
Zagreb (grad)
Kotizacija
- - - -
Broj pregleda
664+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

EuroBike u Zagrebu

Start: u 17h park Maksimir (kružni tok, Petrova ulica - Bukovačkacesta)
Ruta:vožnja kroz grad (jednosatna)
Cilj:Prirodoslovna škola Vladimira Preloga, Ulica grada Vukovara 269
Pozivamo sve ljubitelje vožnje da se uključe u biciklijadu i daju podršku marljivim učenicima "EuroBike" projekta.
Prirodoslovna škola Vladimira Preloga iz Zagreba sudionica je međunarodnog školskog Comenius projekta Euro bike.Od 14. do 18. Svibnja 2013.g. škola će bit će domaćin završnog projektng sastanka u kojem će sudjelovati učenici iz Austrije, Belgije, Nizozemske, Slovačke, Slovenije, Švedske i Poljske

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!