Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Velika Gorica
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
423+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

8. Turopoljska biciklijada 2014.

Biciklijada kreće ispred Muzeja Turopolja u 10 sati. Slijedi vožnja kroz Veliku Goricu, na zaobilaznicu do Rakarja, Kobilića, Bapča, Lazine, Novog Čiča i Jagodnog gdje je na 14. kilometru odmorište. Nakon osvježenja nastavlja se preko Ribnice do Čičke Poljane preko novog mosta na Odri do cilja u „Odranskom ribiču“ (na 22. kilometru), gdje sudionike čeka vođeni zabavno-sportski program do 16 sati, kad je organiziran povratak kraćom rutom preko Kuča do Velike Gorice.

Kolona biciklista vozi uz pratnju policije, medicinske pomoći i, naravno, kombija, ako netko od biciklista izvanredno zatreba prijevoz.

Svi sudionici-biciklisti koji se prijave na vrijeme (Prijave do petka, 9. svibnja U PODNE na: hns-vg@hi.t-com.hr) dobit će majicu sa znakom Biciklijade i bon za ručak.

Na odredištu će biti osigurani rekviziti za sportske igre (nogomet, badminton, potezanje užeta), te veći broj stolova s klupama i suncobranima. Birat će se i ove godine Miss i Mister Biciklijade.

Organizator moli da svoj dolazak na start planirate barem 15 minuta ranije radi podjele majica i bonova.

Sukladno vremenskim prilikama, ponesite odgovarajuću zaštitu od sunca i nešto vode za piće, a posebno na to pripazite ako vodite i djecu sa sobom. Ako želite, ponesite i vlastite sportske rekvizite.

Svi sudionici Biciklijade sami snose odgovornost za svoju sigurnost i ponašanje, kako tijekom vožnje, tako i na odredištu. Zato krenite na Biciklijadu s ispravnim biciklima i zajednički se potrudimo da Biciklijada protekne u veselom ozračju.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!