Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Brčko
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
28+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada Brčko 2014.

Početak okupljanja biciklista je predviđen za 11:30h kod gradske fontane u centru grada, odakle će povorka krenuti u 12:10h duž gore sljedeće maršrute:

Od centra grada („Trg mladih“), povorka kreće „Bulevarom mira“, te će na semaforu na „Kuglani“ skrenuti desno u ulicu „Nadbiskupa Josipa J. Štrosmajera“, kod gradskog parka skrećemo lijevo u ulicu „Miroslava Krleže“ i idemo pravo prema naselju Grčica, te prelazimo u ulicu „Braće Ćuskića“, a zatim u ulicu „Nikole Tesle“, da bi kod „Lasera“ skrenuli lijevo i zaputili se preko bescarinske zone do benzinske pumpe „MB Radić“, gdje skrećemo lijevo u ulicu Bijeljinska, i idemo tom ulicom sve do skretanja u „Š“ naselje, odnosno ulazimo u ulicu „Braće Ribnikara“, da bismo konačno skrenuli desno na plato „Trga pravde“.
Na „Trgu pravde“ je predviđen u 12:40h gdje nastavljamo sa daljim programom koji će se sadržati u poligonskoj vožnji biciklista, sporoj vožnji i sl.

Za veliki broj učesnika, organizator je predvidio brojne nagrade.

Učešće je besplatno i dobrodošlo za sve bicikliste.

Dođite da pedalamo zajedno!!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!