Polazak
(subota)
Dužina rute
12 km
Polazna lokacija
Beograd, Trg Republike
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
80+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

37. Beogradska Kritična masa

Osim proleća, sunca i lepog vremena, ove poslednje subote u mesecu slavimo još nešto: TREĆI ROĐENDAN Kritične mase u Beogradu! :)

Ovomesečnu vožnju obeležićemo u bojama proleća i veseloj rođendanskoj atmosferi, pa ste svi pozvani da ponesete cveće ili neki cvetni detalj na sebi i da ukrasite svoje bicikle, pa da još jednom pokažemo Beogradu da je na biciklu najlepše i najveselije!

Dres kod: svečani-rođendanski :) (cvetni detalji, suknjice, haljinice, košulje, sakoi, kravate, leptir mašne, cipele za igranku :)

polazak u 17h s Trga Republike

Rođendanska ruta: http://ridewithgps.com/routes/4430913

Ovog puta ćemo prvi put zajedno preći preko Mosta na Adi, gde ćemo stati na par minuta i napraviti fotografiju "bajk lifta".

Vožnju dugu 11.5km završićemo u Savamali u Kulturnom centru GRAD, gde će se održati rođendanska žurka uz koncert Horkestra, a nakon koncerta muziku će puštati DJ UZB ekipa. :)

Naravno, rođendansko slavlje neće proći bez velike biciklističke torte (biće za sve!), a i nagradne igre, u kojoj ćete imati šansu da šansu da dobijete dva kvalitetna sedišta Selle Royal koju za ovu priliku donira Planet Bike, POPCYCLE zaštitne trake, kao i još neke nagrade koje za srećne dobitnike priprema UG Ulice za bicikliste.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!