Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(ponedjeljak)
Dužina rute
39 km
Polazna lokacija
Pakoštane
Kotizacija
30 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
159+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Round Tour of Vrana lake

Povodom dana Planeta zemlje, Turistički savez općine Pakoštane organiziraju veliki (sad već tradicionalni), brdsko-biciklistički rekreativni maraton „Vransko jezero”, koji će se održati 21.travnja (ponedjeljak) u 12.00 sati

Polazak iz centra mjesta Pakoštane

Jedinstvenost ovog maratona je činjenica da većim svojim dijelom prolazi PP Vransko jezero te sudionici osim u vožnji bicikla mogu uživati i u prekrasnom okruženju te panoramom na jezero, more i otoke…

Stoga Vas organizatori pozivaju da dođete i sudjelujete u ovoj jedinstvenoj utrci u Hrvatskoj koja spaja more i jezero i koja zbog činjenice kako smo naveli prolazi Ornitološkim rezervatom i zaštićenim područjem Parka prirode je jedinstven ne samo u RH već i u Europi.

Dužina staze je 39 km, kategorije-sport (aktivni biciklisti), rekreativci, a dobna granica je minimalno 14 godina.

Po završetku maraton utrke sa svim sudionicima utrke, mještanima, članovima udruga… snima se video spot za pjesmu HAPPY u centru mjesta Pakoštane.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!