Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
157 km
Polazna lokacija
Beograd
Kotizacija
45 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
191+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

100 milja biciklom

U subotu 26.04. u 09.00 časova je start na bezinskoj pumpi Gazprom odmah posle Pančevačkog mosta , obilaznica, pravac B.N. Selo, skretanje za Kačarevo, Kačarevo, Crepaja, Kovačica, Uzdin, Tomaševac, Orlovat, Ečka, Perlez, Fakaždin, Idvor, Sakule, Baranda, Opovo, Sefkerin, Zrenjaninski put, Borča i cilj je kod Pufte gde je predviđen ručak (gulaš), dodela poklona i prezentacija Garmin uređaja i Hydrostar-a.

Vremensko ograničenje je 10 sati.

HALF 100 MILE (POLOVINA STO MILJA)
U subotu 26.04. u 09.15 časova je start na bezinskoj pumpi Gazprom odmah posle Pančevačkog mosta , Vozi se novim putem do odvajanja desno za stari put, most preko Tamiša, Pančevo, Jabuka, Glogonj, Opovo, Čenta, Zrenjaninski put, Borča i cilj je kod Pufte gde je predviđen ručak (gulaš), dodela poklona i prezentacija Garmin uređaja i Hydrostar-a.
Vremensko ograničenje je 7 sati.

Kotizacija je 450 dinara po učesniku, za članove Ciklo svet Srbija je 350 dinara. Uz kotizaciju koja se uplaćuje na startu pri preuzimanju dokumentacije za vožnju (karton za overu na kontrolnim tačkama, upustva za putanju, kao i bon za ručak).
Prijave na e-mail: stomiljasrbije@gmail.com poslati: Ime i prezime, godište, adresu i broj telefona koji ćete koristiti ili sve to na mestu starta manifestacije, 30 min. pre starta.


Naravno da mogu da voze svi i oni koji se ne prijave, oni koji se priključe uz put, ali za njih je ručak po komercijalnim cenama i nema poklona.
Dužina staza je 157,2 km i 79,4 km.
Pobednik je svaki učesnik koji pravilno savlada celokupnu stazu i prođe kroz cilj u zadatom vremenu. Ovo nije trka, pa samim tim nema klasične klasifikacije učesnika i pobednika.

Rutu možete videti na: http://ridewithgps.com/routes/4313487 za HALF 100 MILE i


http://ridewithgps.com/routes/4313301 za 100 MILE

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!