Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
9 km
Polazna lokacija
Požega
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
272+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Pumina biciklijada

MJESTO OKUPLJANJA: Livada uz Orljavu, od 10:00 sati (preko puta starog autobusnog kolodvora, kod biste Nikole Tesle)

start u 11:30

Biciklijada je rekreativnog karaktera i kao takva nije utrka. Vozit će se uz pratnju policije gradskim ulicama do seoskog imanja Zlatni Lug.

Razne igre, organizirano kampiranje i roštiljada, koncert lokalnog benda, za sve sudionike osigurano jedno piće i ručak, velika tombola (Glavna nagrada - Bicikli u vrijednosti 2500 kn),
Nagrada za najmlađeg i najstarijeg sudionika

Idući dan za one kojima je malo biciklijada organiziran polumaraton po Požeškoj gori, jedna od najljepših utrka slavonske lige.

Svi sudionici biciklijade nakon BESPLATNE prijave na našem štandu dobivaju bon za ručak, WATT energetski napitak i peciva pekare Požežanka.

► MOGUĆE KAMPIRANJE NA ZLATNOM LUGU

Ukoliko još niste posjetili Požegu ovo je izvrsna prilika, ugodno s korisnim.

Slogan biciklijade: OVO JE ZDRAVLJE!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!