Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:30
Dužina rute
40 km
Polazna lokacija
Delnice, parking ispred Petehovca
Kotizacija
35 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
753+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

3rd Del-NICE biking DAY

Pridružite nam se i ove godine u najmasovnijem rekreativnom biciklističkom druženju po makadamima divnih šuma našeg Gorskog kotara.

Treći po redu Del -NICE biking DAY ove godine ugošćuje Planinski Centar Petehovac Delnice - zaštićeni krajobraz s kojeg sa svojih 1000 mnv ( Štimčev Vrh ) pogled na Grad Delnice i okolne planine obara s nogu.

Vodimo vas na dvije rute duge 40 i 10 kilometara, a onima u boljoj formi predlažemo da se prije biciklijade na Petehovac iz Delnica popnu biciklom ( 7 km - 300 ak metara visinske razlike ) prije starta koji je u 10:30h na parkingu ispred Petehovca.

Biciklijada se održava u subotu 30.08.2014. te Vas ponovno molimo da zbog lakše organizacije svoje prisustvo najavite na prijavebiking@gmail.com ili SMS-om na 091/182-9892 ( Ime Prezime, kontakt mob )
do 28.8. !

Kotizacija je ponovno 35 kn za one sa predprijavom i 50 kn za one bez predprijave.

Nakon vožnje za svih je organiziran ručak - specijalitet kuće na Petehovcu - LOVAČKI GULAŠ s DOMAĆIM NJOKIMA i piće po izboru.

Nadamo se lijepom vremenu i da broj kao i prošlih godina bude preko 100 rekreativaca !

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!