Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Šibenik
Kotizacija
15 kn
Organizator kontakt
Broj pregleda
74+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

3. Humanitarna biciklijada u Šibeniku

Sav novac prikupljen namijenjen je Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac.

Prijave traju do 10:30 sati, startnina iznosi 15 kuna. U 11 sati, prije starta 'velike', održat će se i 'Mala biciklijada' - đir po Docu, sa stratom i ciljem ispred Radio Šibenika, u kojoj sudjeluju djeca, uz pratnju roditelja.

Start 'velike' Biciklijade je točno u podne ispred prostorija Radio Šibenika, odnosno kod Peškarije na šibenskoj rivi. Ruta ide preko rive prema Poljani, potom preko tržnice prema robnoj kući na Vidicima i dalje desno na Mandalinu do Zablaća. Sa ceste za Zablaće skrenut će se desno uz velike Soline i dalje u središte Zablaća. U Zablaću je mala pauza, a povratak je predviđen prema križanju za Solaris, onda ponovo preko Mandaline na 'tehnološku' cestu kroz tunel na rivu, s ciljem ispred Radio Šibenika.

Za sve sudionike na startu bit će osigurana spiza i piće, a hranu priprema Sekcija ugostitelja Udruženja obrtnika Šibenik. Svoju će opremu i vozila na cilju i ove godine predstaviti Policijska uprava Šibensko-kninska. Na cilju će biti organizirana i lutrija uz vrijedne nagrade koje, među ostalim, osigurava Turistička zajednica Grada Šibenika. Glavna je nagrada bicikl za odrasle, druga je nagrada kompletan servis za bicikle, a treća večera za dvoje u pizzeriji Toni u Šibeniku.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!