Sa datumom 20.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
I dalje su zabranjene grupe veće od 40 osoba, kao i održavanje svih sportskih natjecanja. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Novi Sad
Kotizacija
- - - -
Website
Organizator kontakt
Broj pregleda
62+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Buđenje ranog proleća

Počinjemo kod Sunčanog keja kod Indexovog igrlišta u 11:30, pa prolazimo kroz Radničku i Sutjesku ulicu,a potom i kroz bulevar Cara Lazara i ulice Ive Andrića i 1.300 kaplara, a zatim kroz Kinesku četvrt, odakle prelazimo na Kej kojim se vraćamo nazad do startne pozicije kod igrališta gde završavamo našu turu.

ruta http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2014/04/Bu%C4%91enje-ranog-prole%C4%87a-13.04.2014-MAPA.jpg

Vožnja bi ukupno trebalo da traje oko 45 minuta

Budite s nama na svojim biciklima, a najuspešnije čekaju i vredne nagrade! Osim toga, najmlađi i najstariji učesnik dobijaju sedam dana na Kopaoniku ili Zlatiboru za dve osobe.

Udar pozitivne energije već na samom startu obezbeđuje Koca Tamanica – koja je pripremila flašice ovog osvežavajućeg napitka za sve učesnike.U slučaju kiše akcija se pomera za naredni vikend!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!