Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Novi Sad
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
63+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Buđenje ranog proleća

Počinjemo kod Sunčanog keja kod Indexovog igrlišta u 11:30, pa prolazimo kroz Radničku i Sutjesku ulicu,a potom i kroz bulevar Cara Lazara i ulice Ive Andrića i 1.300 kaplara, a zatim kroz Kinesku četvrt, odakle prelazimo na Kej kojim se vraćamo nazad do startne pozicije kod igrališta gde završavamo našu turu.

ruta http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2014/04/Bu%C4%91enje-ranog-prole%C4%87a-13.04.2014-MAPA.jpg

Vožnja bi ukupno trebalo da traje oko 45 minuta

Budite s nama na svojim biciklima, a najuspešnije čekaju i vredne nagrade! Osim toga, najmlađi i najstariji učesnik dobijaju sedam dana na Kopaoniku ili Zlatiboru za dve osobe.

Udar pozitivne energije već na samom startu obezbeđuje Koca Tamanica – koja je pripremila flašice ovog osvežavajućeg napitka za sve učesnike.U slučaju kiše akcija se pomera za naredni vikend!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!